Spring naar content

Even voorstellen...

Mijn naam is Myrthe Damen van VNG. Ik ben te bereiken via myrthe.damen@vng.nl.

Sinds 1 augustus 2022 ben ik begonnen bij VNG Realisatie. Hier werk ik bij verschillende teams. Het grootste deel van mijn tijd besteed ik momenteel aan het overnemen en ingewerkt worden van het Secretariaat SVB-BGT. Nadat ik voor een groot deel heb overgenomen van Ben Roetgerink zal ik ook meer werkzaamheden van het GGB (Gemeentelijk Geo Beraad) overnemen. Daarnaast werk ik ook nog een aantal uur per week voor het ENSIA team. Dit team beheert de ENSIA tool, waarmee gemeenten zich verantwoorden over informatiebeveiliging en informatie kwaliteit. Bij dit team vervul ik project ondersteunende werkzaamheden.

Ik heb een bachelor in European Studies en een master in Politicologie afgerond. Voordat ik bij VNG aan de slag ging werkte ik na mijn afstuderen een tijdje bij een boekhandel. Dit heb ik met veel plezier gedaan maar op een gegeven moment was ik opzoek naar meer uitdaging en dat heb ik bij VNG gevonden.

Naast werk lees ik graag, speel ik voetbal bij een vrouwenteam in Den Haag en houd ik van koken.

 

September 2022 p Leendert de Ruiter

Juli 2022 – Ruud Puppels, ProRail, lid van het Operationeel Overleg Bronhouders

Juni 2022 – Frank Krijgsman, Kadaster en verantwoordelijk voor inzichtelijk maken van kwaliteit dmv analyses, rapportages en Kwaliteitsdashboards

Mei 2022 – Yvonne Menten, Waterschap De Dommel, lid van het Operationeel Overleg Bronhouders

April 2022 – Annemarie van Gelder, Rijkswaterstaat, lid van het Operationeel Overleg Bronhouders