Kwaliteit

Waar kan ik terecht met mijn (inhoudelijke) vragen over de kwaliteit van de BGT? Voor vragen: contact secretariaat@svb-bgt.nl. Het secretariaat zorgt ervoor dat uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoord wordt.

Waar kan ik terecht met mijn vragen over de werking van de kwaliteitsdashboards? Zie ook de pagina over de kwaliteitsdashboards. Er is een toelichting op het Kadaster kwaliteitsdashboard gemaakt door het Kadaster. De Tableau rapportages hebben (nog) geen toelichting. Voor vragen: contact bgt@kadaster.nl met cc secretariaat@svb-bgt.nl.

Waar kan ik de kwaliteitsrapportages vinden? Zie ook de pagina over de kwaliteitsdashboards. Er zijn twee soorten rapportages: De rapportages in het Kadaster kwaliteitsdashboard (voor bronhouders toegankelijk via MijnKadaster) en de zogeheten Tableau rapportages.

Waar kan ik mijn uitzonderingen melden? Het uitzonderingen formulier vindt je bovenaan de desbetreffende Tableau rapportages. Een voorbeeld van het uitzonderingen formulier voor de datakwaliteit van de BGT vindt je hier. Daar geldt: Geef het identificatiecode op van de betreffende uitzondering(en). U kunt heer meerdere ID's tegelijk opvoeren. Let u er in dat geval op dat de ID's worden gescheiden door een [ENTER], [SPATIE] of [KOMMA]. Op soortgelijke wijze zijn ook de andere uitzonderingsformulieren in te vullen.