Juli 2022

Mijn naam is Ruud Puppels. Namens ProRail ben ik onderdeel van het Operationeel Overleg Bronhouders (OOB). Samen met de andere OOB leden pakken we vragen op van de bronhouders en adviseren we het Bronhoudersoverleg (BO). Ik ben te bereiken op ruud.puppels@prorail.nl.

 

Met mijn lange ervaring bij ProRail behartig ik als BGT-regisseur de belangen bij het SVB-BGT. Vanaf het beging ben ik hierbij betrokken. En langzaam zie ik een heel mooi product ontstaan waar we samen aan werken. Bij ProRail ben ik vooral bezig met de controle en verwerking van de revisiemetingen die worden uitgevoerd door IB’s en ben ik contactpersoon voor de binnenkomende vragen over de BGT.

ProRail laat ieder jaar luchtfoto’s van de spoortrajecten maken vanuit een helikopter. Dit heeft als voordeel ten opzichte van luchtfoto’s vanuit een vliegtuig dat een helikopter lager kan vliegen waardoor we een veel hogere kwaliteit ontvangen (2 cm pixelgrootte). De revisie van de trajecten wordt door het ingenieursbureau uitgevoerd, welke nadien door mij en mijn collega’s intern worden gecontroleerd en vrijgegeven in de LV.

Tevens houd ik mij bezig met het verhogen van de kwaliteit van de data.

 

Ik woon in Houten, heb 4 kinderen en inmiddels 5 kleinkinderen. In mijn vrije tijd doe ik aan badminton en ga graag op pad met mijn racefiets. En in mijn vakanties verblijf ik graag in Frankrijk.

 

Juni 2022 - Frank Krijgsman, Kadaster en verantwoordelijk voor inzichtelijk maken van kwaliteit dmv analyses, rapportages en Kwaliteitsdashboards

Mei 2022 - Yvonne Menten, Waterschap De Dommel, lid van het Operationeel Overleg Bronhouders

April 2022 - Annemarie van Gelder, Rijkswaterstaat, lid van het Operationeel Overleg Bronhouders

Maart 2022 - Vincent Janssen, Rijkswaterstaat, lid Bronhoudersoverleg