ICT

Op deze pagina vindt u alle informatie rondom de ICT werkzaamheden vanuit het SVB-BGT: mededelingen, naslagwerken en eventuele storingen. Om alle bronhouders op een zo snel en efficiënt mogelijke manier te faciliteren, zijn we continu bezig met het optimaliseren van het gehele proces.

BRAVO

Via het BRAVO-portaal kunnen Bronhouders mutatieleveringen aanbieden ter registratie in de Landelijke Voorziening (LV-BGT). Dit kan door mutatiebestanden te uploaden in het webportaal of door middel van een automatische koppeling (berichtenverkeer).

Meer...

Wanneer een mutatielevering succesvol is geregistreerd in de LV-BGT, biedt BRAVO deze bestanden aan en kunnen ze door bronhouders handmatig of automatisch worden gedownload uit het webportaal. BRAVO biedt dan een verwerkingsverslag van de al dan niet succesvol verwerkte mutatie. Via BRAVO worden bronhouders op de hoogte gehouden van elkaars plannen om in bepaalde gebieden te gaan muteren.

Inklappen

Inloggen BRAVO

MMS

Het mutatiemeldsysteem (MMS) is de backoffice-applicatie van 'Verbeter de Kaart', het BGT terugmeldsysteem van het Kadaster waar ook u een wijziging door kunt geven. Bronhouders kunnen met MMS publieke terugmeldingen en eigen mutatiemeldingen beheren en toevoegen aan hun werkvoorraad.

Inloggen MMS