Proeftuin Mutatiesignalering BGT van start!

Naomi Himmelreich
05 okt 2020
twitterlinkedinmail

 

Proeftuin Mutatiesignalering BGT van start!

Nu de intakegesprekken met bedrijven zijn afgerond, zijn we 29 september officieel van start gegaan tijdens een kick-off bijeenkomst. 10 bedrijven zullen meedoen aan de Proeftuin BGT mutatiesignalering. Leveranciers krijgen de kans om hun AI-product of dienst te trainen, te beproeven en te verbeteren, ten behoeve van mutatiesignalering BGT, door kennis te delen met elkaar, bronhouders, het SVB-BGT en het Kadaster. Er wordt actief de brug geslagen met de praktijk, zodat de AI-toepassingen daadwerkelijk in gebruik genomen kunnen worden.

De leveranciers

De bedrijven die zijn aangesloten, zijn: NEO BV NetherlandsReadarHawarIT LimitedDigireg B.V.Peoplegroup BVAntea Group Nederland, Geronimo, MerkatorEsri en Arcadis. We zijn ontzettend blij dat ze bereid zijn mee te doen in deze nieuwe ontwikkelingen.

Bijeenkomsten

De startbijeenkomst stond in het teken van kennismaken en doelen en verwachtingen scherpstellen. In het traject zullen we vaker (online) bijeenkomen om kennis en ervaringen uit te wisselen, zowel open als besloten. In de open sessies is ieder welkom die geïnteresseerd is in het proces.

​Wil je op de hoogte blijven? Houd onze socials in de gaten!

twitterlinkedinmail