OPROEP: Doe mee aan de evaluatie objectenhandboek BGT

15 apr 2021

Nieuwe versie Objectenhandboek

Onlangs heeft Geonovum een nieuwe versie van het Objectenhandboek beschikbaar gesteld. De nieuwe versie is bijgewerkt op alle punten die in IMGeo 2.2 staan vermeld. Ook is de vormgeving aangepast.

In het BGT objectenhandboek staan de inwinregels en praktijkvoorbeelden van de verplichte inhoud van de BGT en de optionele inhoud van IMGeo. Afstemmingsvoorbeelden voor inwinning in combinatie met de BAG zijn beschreven. Aan de hand van fotovoorbeelden, plaatjes en tekst is de afbakening van objecten toegelicht. Dit is van belang voor de inwinning en het gebruik van de data.

Bekijk het objectenhandboek met deze link.

Evaluatie

Vanwege de veranderingen in deze nieuwe versie van het objectenhandboek, wil Geonovum dit handboek graag met het werkveld evalueren. Wij horen graag wat jij vindt van de manier waarop de website functioneert, de kwaliteit en leesbaarheid van de inhoud, de volledigheid ervan en het versiebeheer.

We weten dat het objectenhandboek veel wordt gebruikt door bronhouders. Heb jij ideeën over het objectenhandboek – ook als je vindt dat we helemaal niets moeten veranderen – en wil je met Geonovum deze evaluatie doorlopen? Stuur dan een berichtje naar imgeo@geonovum.nl