Machtigingenmodule gelanceerd!  

09 sep 2020

 

Op 1 september 2020 werd in Bravo de machtigingenmodule in productie genomen. Dit is het startsignaal voor het implementatietraject en het afronden van het ontwikkeltraject.  De machtigingenmodule stelt ons in staat om de BGT beheertaken nog flexibeler en betrouwbaarder in te vullen. Dankzij de inzet van een team van softwareleveranciers, bronhouders en dataleveranciers en natuurlijk Transfer Solutions en SVB-BGT beheer organisatie is dit mogelijk geweest. Wij willen iedereen hiervoor danken. 

Het live gaan is zonder problemen gegaan en de eerste aantal machtigingen zijn inmiddels al binnen. Zoals beloofd draaien de oude en nieuwe situatie voorlopig naast elkaar zodat iedereen ruimte krijgt om voorbereidingen op machtigingen te treffen.

Daarnaast zijn al 197 oude machtigingen opgeruimd, en was de respons van bronhouders op onze vragen hierover erg hoog, zelfs in de vakantieperiode! Het laat duidelijk de betrokkenheid van iedereen zien.

De extra flexibiliteit en transparantie die de machtigingenmodule aan de productieketen biedt, maakt de bijhouding alleen maar gemakkelijker. De BGT is een product dat alleen mogelijk is dankzij de passie en inzet van een grote groep geo-informatie professionals. Dit traject is het bewijs hiervan weer te zien.  

Namens het hele team nogmaals dank jullie wel dat dit mogelijk is geweest. Voor alle informatie met betrekking tot de machtigingenmodule kun je op de betreffende pagina terecht of raadpleeg je BGT regisseur.