Proeftuin Kadaster: bronhouders gezocht

Naomi Himmelreich
10 sep 2020
twitterlinkedinmail

 

Zoals in eerdere berichtgeving gemeld, organiseert het Kadaster in samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het SVB-BGT een Proeftuin BGT mutatiesignalering. In de proeftuin willen we de huidige manier van geautomatiseerde mutatiesignalering onderzoeken en verbeteren met de toepassing van AI algoritmen. Het doel is om meer inzicht te krijgen in de voor- en nadelen van geautomatiseerde mutatiesignalering. Een verbeterproces om in de praktijk binnen overheden toe te passen.

We zijn op zoek naar bronhouders!

Inmiddels hebben 10 bedrijven zich aangemeld om aan de slag te gaan met het onderzoek en toepassing van geautomatiseerde mutatiesignalering. Om een zo goed mogelijke verbinding te maken met de praktijk, zodat bronhouders straks ook écht deze AI algoritmen kunnen toepassen, zijn we op zoek naar bronhouders die als ‘klankbordgroep’ willen fungeren.

Meedoen

Ben jij als bronhouder al een tijd bezig met de toepassing van AI op mutatiesignalering? En wil jij betrokken zijn bij dit proces? Dan hebben we graag contact met je. Mail naar het SVB-BGT en laat weten waarom, wat en hoe jij en jouw organisatie willen en kunnen bijdragen. Wij nemen vervolgens contact met je op! Heb je nog vragen van tevoren? Mail deze ook. Meer informatie over de Proeftuin BGT mutatiesignalering vind je in de werkwijze.

twitterlinkedinmail