BGT Kwaliteitsmanagement Kadaster – januari 2021

Naomi Himmelreich
14 jan 2021
twitterlinkedinmail

Voorbeeld van afbeelding

In dit bericht van Kadaster

  • BGT Kwaliteitsmanagement bij het Kadaster.
  • Er is weer een nieuwe stand beschikbaar in het BGT Kwaliteitsdashboard
  • Er is weer een nieuwe stand beschikbaar in tableau Monitor Datakwaliteit BGT
  • Overige BGT zaken, tips en trucs, het BGT team bij wie moet u zijn?

Blijf gezond en we krijgen in 2021 corona eronder!

BGT Kwaliteitsmanagement bij het Kadaster

Sinds 1 januari is het BGT kwaliteitsmanagement, tot dan toe uitgevoerd door het SVB-BGT, overgedragen aan het Kadaster. Er wordt hard gewerkt aan de beleidsnotitie ‘Kwaliteitszorg, toezicht en handhaving BGT’ en het jaarplan ‘Prioriteiten Kwaliteit 2021’. Deze twee documenten zullen de basis vormen voor het BGT kwaliteitsmanagement.

Nieuwe stand BGT Kwaliteitsdashboard

Zoals u gewend bent van het Kadaster zijn de rapportages weer vernieuwd. De BAG-BGT rapporten zijn nu BAG2.0 compliant. Deze rapportages worden maandelijks vernieuwd.

Nieuwe stand tableau Monitor Datakwaliteit BGT

De tableaurapportages, zoals u gewend was van het SVB-BGT, zijn ook nu weer ververst. Vanaf maandag 18 januari kunt u de nieuwe gegevens inzien. Belangrijk is te vermelden dat deze rapporten per kwartaal ververst worden. Tussendoor ziet u dus geen wijzigingen in de cijfers.

Colofon

KCC voor al uw vragen over de BGT: BGT@kadaster.nl Het KCC beantwoordt uw vragen. Zo nodig wordt hierbij de 2e lijns ondersteuning SVB-BGT of de kwaliteitsmanager BGT ingeschakeld.

KM BGT de kwaliteitsmanager Frank Krijgsman nodigt je graag uit om het BGT Kwaliteitsdashboard en tableau Monitor Datakwaliteit BGT actief te gebruiken. Wij gebruiken deze gegevens ook voor landelijke analyses.

BGT website alle informatie over de BGT vindt u op www.kadaster.nl/BGT

twitterlinkedinmail