Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GGB en SVB Themasessie BGT kwaliteit

24 mei 2022 van 10:00 tot 12:00

Het is de verantwoordelijkheid van de bronhouders om te zorgen dat de kwaliteit van gegevens in de BGT op orde is. SVB-BGT ondersteunt, stimuleert en spreekt de bronhouders van de BGT collegiaal aan op het voldoen van de gemaakte kwaliteitsafspraken.

In deze sessie staan we stil bij de verdere professionalisering die het systeem van kwaliteitszorg het afgelopen jaar heeft ondergaan: een striktere scheiding tussen kwaliteitseisen en kwaliteitssignalen, een scherper gesprek over prioritering en meer aandacht voor begrijpelijke en juiste cijfers. We zijn hierbij benieuwd wat bronhouders op dit punt van SVB-BGT verwachten. Daarna gaan we uitgebreider in op twee prioriteiten voor dit jaar: de tijdige afhandeling van terugmeldingen en het oplossen van verschillen in pandgeometrie tussen BGT en BAG. We horen graag van de bronhouders zelf hoe dit in de praktijk verloopt en waar mogelijke verbeterpunten liggen. En natuurlijk is er voldoende ruimte om vragen te beantwoorden die bronhouders hebben over kwaliteit en kwaliteitszorg.

Inschrijven voor de niet gemeentelijke bronhouders kan door een mailtje te sturen naar Secretariaat@SVB-BGT.nl ovv webinar BGT kwaliteitsprioriteiten.
Inschrijven voor gemeentelijke bronhouders: hier

Gegevens

Datum:
24 mei 2022
Tijd:
10:00 tot 12:00